No SSO cookie

Volkswagen Polo R WRC

voteaza
(5/ 1)
Volkswagen Polo R WRC
WRC · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre masina cu care cei de la Volkswagen vor participa in cadrul WRC 2013.

 
 

Ca in fiecare an si in 2013 prima cursa World Rally Championship va avea loc in Monte Carlo. Desi acest eveniment va lua start in 15 ianuarie, cei de la Volkswagen s-au decis sa prezinte masina cu care vor lua pe sus celebra competitie.

Modelul este unul specific acestor curse; are un aspect agresiv, este colorat si are un motor performant. Va spunem ca sub capota vom da de un motor de 1.6 litri turbo in patru cilindri care este capabil sa produca 311 cai putere si 425 Nm ceea ce este destul pentru competitiile WRC avand in vedere ca masina a fost construita pentru a respecta reglementarile FIA. Va mai spunem ca Volkswagen Polo R WRC beneficiaza de tractiune AWD si de o cutie de viteze secventiala in sase trepte.

Modelul va putea accelera de la 0 la 100 km/h in 3,9 secunde, iar viteza maxima este de aproximativ 200 km/h. Din cate se pare,

La interior totul este imbracat in piele de cea mai buna calitate, Alcantara si putem regasi foarte multe elemente din aluminiu tocmai pentru a face masina cat mai usoara.

Va mai spunem ca acest model va fi condus de Sebastien Ogier si de Jari-Matti Latvala in cadrul campionatului din 2013.

Ramane sa vedem ce performante vor avea cei doi piloti in aceasta masina. Pana atunci insa, noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0779 :: 17.78MB