No SSO cookie

Noul Polo R WRC urca pe podium

voteaza
(5/ 1)
Noul Polo R WRC urca pe podium
WRC · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Volkswagen Polo R WRC obtine locul secund la Monte Carlo.

 
 

Multiplul campion mondial de raliuri, Sebastian Loeb, a castigat editia de debut al acestui sezon WRC, care a avut loc la Monte Carlo, insa alt Sebastien cel care pare sa fi tras lozul castigator, in persoana lui Sebastien Ogier, alaturi de noul VW Polo WRC, care au produs cea mai frumoasa impresie din cadrul acestei curse.

Pilotul francez, in varsta de 29 de ani si-a pilotat bolidul Polo R WRC, de o asemeea maniera, incat in prima competitie oficiala la care a luat parte, a obtinut locul secund. Locul al treilea a fost adjudecat de Dani Sordo, care s-a reintors la Citroen dupa doua sezoane petrecute la MINI, care s-a restras din Campionatul Mondial de Raliuri la finele anului trecut. Acest prim podium este peste asteptarile celor de la Volkswagen, care sperau oricum intr-un comportament bun al masinii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1333 :: 22.18MB