No SSO cookie

Volvo V60 demascat de fotografii spioni

voteaza
(0/ 0)
Volvo V60 demascat de fotografii spioni
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Volvo V6 a fost s-a dat de gol la o sedinta foto pentru reclame, combi-ul se poate vedea fara prelata.

 
 

Au aparut primele imagini ale noului Volvo V60, combi-ul a participat la o sedinta foto publicitara in America, iar vanatorii ageri l-au descoperit. Desi masca nu este pe masina, grila de racire ii lipseste, formele lui sunt curat vizibile.

Anul viitor ajunge pe piata masina care ar urma sa fie concurentul lui Audi A4 Avant, BMW Serie 3 Touring si Modell T din  clasa C al Mercedes-Benz, si care completeaza o gaura mai veche in oferta suedezilor. Pe combi se amesteca note de stil moderne si sportive, se potriveste perfect in directia liniei pornita cu S60.

Oferta de motoare va fi aceeasi la sedan si la combi, adica in variantele de varf vor ajunge motoare turbo pe benzina de trei litri, de 304 cai putere si cu presiune de cuplu de 440 Nm.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1309 :: 20.24MB