No SSO cookie

Volvo 460

voteaza
(0/ 0)
Volvo 460
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Atunci cand auzi de Volvo, primul lucru care iti vine in minte aproape intotdeauna este siguranta. Am vazut toti reclamele lor, despre zonele de absorbtie a socului ale masinilor lor, sistemul de protectie laterala la impact (SIPS), sistemul de protectie impotriva coliziunilor din spate (WHIPS), coloane de directie rabatabile si multe alte caracteristici. Siguranta pasagerilor este prioritatea lor principala, facand din masinile Volvo o investitie sigura, din mai multe puncte de vedere.

 
 

Istoria sa auto de 70 de ani a transformat numele Volvo nu numai in producatorul unora din cele mai sigure masini din lume, ci si al unor masini extrem de solide, frumoase si foarte bine proiectate, multe din ele fiind imaginea industriei auto de astazi.

Un model Volvo popular ca vanzari, intre anii 80 si 90, a fost Volvo 460, o mica masina de familie cu o imagine cu forme drepte, masculina, combinata cu linii sofisticate si elegante. Interiorul este la fel de luxos si elegant, fiind folosite cele mai bune materiale disponibile in acel moment pentru clasa din care face parte masina. Dar ceea ce o face atat de populara sunt caracteristicile sale de siguranta. Modelul 460 este printre primele masini caracterizate de ceea ce astazi numim caracteristici standard de siguranta ale masinilor moderne.

Acestea includ acele zone de absorbtie a socului care disperseaza energia provenita din impact si coliziune, coloane de directie rabatabile pentru a impiedica ranirea soferului si revolutionarul SIPS, care protejeaza pasagerii in cazul loviturilor laterale. Aceste masini au fost considerate de producator ca fiind extrem de sigure, deoarece campania lor de publicitate s-a bazat intens pe siguranta pasagerilor, prin filmarea unor teste de impact, urmate de imaginea manechinelor din interior, care “au supravietuit”.

Desi criticii nu au fost prea atrasi de proiectul general si de puterea de atractie a masinii, caracteristicile sale de siguranta au fost suficiente pentru a avea succes in multe parti ale lumii. Astazi, seria 460 inca se vinde. Cei care cauta oferte Volvo online si la comercianti vor gasi, de cele mai multe ori, Volvo 460 de vanzare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1361 :: 22.18MB