No SSO cookie

Volkswagen produce primul Vento

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen produce primul Vento
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 

Unitatea indiana a producatorului german Volkswagen a inceput productia de Volkswagwn Vento, in Chakan, langa Pune. Compania a lansat prima unitate a modelului sau de la uzina din Chakan, oficialii companiei de top (printre care si domnul Joerg Mueller,reprezntant al Volkswagen Group si Managing Director la Volkswagen India Private Limited) fiind si ei prezenti la ocazie.

Vento este de fapt un nou model de sedan, care a fost special creat pentru pietele emergente, ca cea din India. Din moment ce Vento se fabrica in India, compania a acordat o atentie deosebita nevoilor si cerintelor cumparatorului indian. Autoturismul va fi fabricat, exclusiv, pe piata indiana. Se asteapta ca masina sa circule pe strazile indiene pana la finalul trimestrului patru.

Lansarea Vento-ului va marca debutul companiei in segmentul, foarte competitiv, al  sedanurilor. Noul “copil” al Volkswagen-ului va intra in competitie cu unele dintre cele mai populare masini din acest segment, cum ar fi: Maruti Swift Dzire, Fiat Linea, Ford Fiesta si Hyundai Verna Transform.

La evenimentul de lansare domnul Mueller a spus ca India este o piata strategica pentru dezvoltarea pe termen lung pentru Grupul Volkswagen. Inceperea productiei Vento inseamna mai mult decat simpla fabricare a unei masini. Tot el a declarat ca nu numai ca va fi un nou reper pentru companie, dar isi si reitereaza angajamentul fata de India. Dezvoltand pe larg planurile companiei pe piata indiana, a mai spus ca in ultimii trei ani, grupul a lansat, in India, un nou model la fiecare doua luni, ceea ce reflecta convingerea in potentialul pietei indiene. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0948 :: 22.18MB