No SSO cookie

Volkswagen Golf electric cu patru usi

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen Golf electric cu patru usi
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La salonul de auto din Beijing Volkswagen a prezentat un sedan electric. Despre sistemul de propulsie al E-Lavida nu se stiu multe.

 
 

Si Volkswagen a prezentat un prototip electric la Beijing. E–Lavida este varianta ecologica a tipului Lavida comercializat in China. Sedanul este construit pe platforma de Golf, si este prima masina a celor de la Wolfsburg care a fost proiectata si construia in China, in colaborare cu SAIC.

Conform planurilor, fabricarea in serie va fi inceputa in 2013. Pana atunci, poate se vor afla si detaliile tehnice, pentru ca la Beijing conducerea nu a dat prea multe detalii despre sistemul de propulsie.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0875 :: 17.78MB