No SSO cookie

Volkswagen a rechemat mai multe sute de mii de Golfuri

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen a rechemat mai multe sute de mii de Golfuri
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Doar in Germania Volkswagen a rechemat 280 de mii de Golf-uri din generatia a sasea. Un element de incalzire poate sa fie problema.

 
 

 

Pentru un lucru minor Volkswagen a ordonat o rechemare de ordinul sutelor de mii. Doar in Germania 280 de mii de proprietari de Golf din generatia a sasea trebuie sa-si duca masina la service. Fabrica va intra la cheltuieli din cauza montarii proaste a unui singur element de incalzire, fiindca in spatiul pentru picioare din partea soferului in anumite cazuri nu ajunge aerul cald.

Nu numai dupa picioarele reci, uneori si dupa zgomotele ciudate se poate recunoaste ca elementul nu este conectat corespunzator, reparatia necesitand nu mai mult de jumatate de ora in service-urile marcii.

Inca nu se stie despre cate masini este vorba in toata lumea, modelele  fiind fabricate in perioada iulie 2008 - februarie 2010.

Dupa informatiile importatorului maghiar este vorba de o actiune de service, deci nu trebuie dusa masina la service imediat, subansamblul va fi inlocuit in timpul reviziei obligatorii cand este cazul. In tara s-au anuntat service-urile, care au si trimis anuntul catre clienti. In total 2390 de masini sunt afectate, 7% dintre acestea deja sunt reparate. 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0821 :: 19.26MB