No SSO cookie

Un nou Nissan pentru 600 de mii forinti

voteaza
(0/ 0)
Un nou Nissan pentru 600 de mii forinti
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

De mai multi ani, Nissan pregateste impreuna cu partenerul sau din india, Auto Bajaj, o masina low-costd ca un concurent al Tata Nano.

 
 

Tata a facut un pas in fata cu masina Nano, dar firmele rivale lucreaza pe proiectele masinilor low-cost proprii oferite catre pietele in curs de dezvoltare. Nissan, impreuna cu partenerul din India, Bajaj Auto, va crea modelul propriu care va aparea pe piata, calculata in forinti, la un pret de aproximativ 600 de mii forinti.

In revista Auto Bild a aparut prima poza despre masina, care din pozitie laterala seamana foarte mult cu Nano, dar totusi pare putin mai pretentiosa. In India va aparea pe piata deja din anul viitor, in Europa vanzarile vor incepe din 2012.

 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0730 :: 17.78MB