No SSO cookie

Tesla creaza o masina electrica de agrement

voteaza
(0/ 0)
Tesla creaza o masina electrica de agrement
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oferta producatorului american se extinde in 2013 cu o masina de agrement, la care transmisia se doreste a fi complet electronica.

 
 

Pentru ca Tesla ar vrea sa extinda in continuu gama de masini electrice, nici popularul segment de masina de agrement nu poate sa ramana in afara. Californienii planuiesc sa prezinte in 2013 primul model de agrement, dar al treilea ca tip dupa Roadster si sedanul  Model S.

Tesla nu are iluzii, compania americana fiind constienta ca nu va schimba lumea cu propriile modele. CEO-ul, Elon Musk, spera in acelasi timp ca tehnologia Tesla se va raspandi totusi in intreaga lumea.

Musk, intr-un interviu, si-a exprimat opinia ca Tesla va obtine cel mai mare efect cu masinile pe care alti producatori le vor fabrica. Americanii au si fixat intelegerea cu Daimler, la Smart, si pentru noua oferta a  clasei A putand sa apara tehnologia electronica a celor de la Tesla.

Studiul IED Eye, dat publicitatii la Geneva, poate constitui  un punct de reper despre forma masinii de agrement a californienilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0873 :: 17.78MB