No SSO cookie

Se intoarce Volkswagen Vento

voteaza
(0/ 0)
Se intoarce Volkswagen Vento
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen va comercializa, sub numele de Vento, Polo-ul sedan destinat pietelor in dezvoltare, in primul rand pentru pietei indiene.

 
 

Conform stirilor anterioare va fi terminat Polo, in varianta de 4 usi, dar nu sub acest nume, ci ca Vento, si va fi comercializat de Wolksvagen. Masina va aparea pe pietele in dezvoltare, in primul rand pe piata indiana, inginerii executand mai multe modificari la varianta cu spatele oblic.

Distanta dintre axe va fi prelungita cu 5 centimetri, ca cei care calatoresc in spate sa beneficieze de un spatiu suficient de larg la zona de cap si picioare. Comercializarea incepe cu un motor de benzina, de 1,6 si de 106 cai putere, ulterior urmand sa apara si un motor de diesel 1,6. La ambele motoare vor fi conectate schimbatoare manuale de cinci trepte.  DSG-ul de sase trepte va aparea mai tarziu, ca optiune, si doar pentru varianta diesel.

In India sunt populare sedanurile compacte cu patru usi, Volkswagen sperand ca masina sa-si castige notorietatea pe piata cat de curand. Pentru asta, Volswagen si-a propus un target de vanzare de 25 de mii de bucati anual.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1139 :: 22.17MB