No SSO cookie

Scapa de mirosul fumului de tigara din masina

voteaza
(0/ 0)
Scapa de mirosul fumului de tigara din masina
Utile · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Afla cum poti scapa de acel miros nedorit de fum de tigara

 
 

Daca doresti sa inlaturi mirosul fumului de tigara, trebuie sa tii cont de cateva lucruri. Fumul de tigara este omniprezent in zilele noastre si reuseste sa ajunga in toate zonele greu accesibile ale masinii. Pentru a elimina acest miros trebuie sa cureti interiorul masinii cat mai des.

Cum sa scapi de mirosul fumului de tigara:

1. Pentru a incepe, aduna cateva materiale si produse de care vei avea nevoie pentru a curata masina. Perii, un aspirator, otet, praf de copt, un deodorant si un odorizator.

2. Dupa ce ai adunat aceste materiale, indeparteaza mizeriile ramase in masina. Arunca hartiile si celelalte resturi.

3. Incepe sa aspiri interiorul masinii si lasa portierele deschise astfel incat masina sa fie aerisita. De asemenea sterge portierele pentru a indeparta praful si molozul.

4. Periaza covorul. Daca doresti sa faci o treaba buna, ia in considerare folosirea unor solutii destinate ingrijirii interiorului masinii.

5. Urmatorul lucru pe care il poti face pentru a indeparta mirosul fumului de tigara, este sa presari praj de copt pe podeaua masinii si sa o lasi sa stea pret de cateva ore.  Va trebui sa aspiri praful de copt dupa 4-5 ore in care acesta a stat.

6. Ai putea de asemenea sa presari praf de copt in scrumiere si sa il aspiri dupa ce acesta a absorbit mirosul fumului de tigara.

7. Daca nu ai praf de copt, poti lasa o punga cu carbuni in masina cateva zile. Carbunele mai este cunoscut si pentru faptul ca absoarbe mirosurile puternice si neplacute.

8. Desi ai putea sa folosesti un odorizant dupa ce aspiri, trebuie sa stii ca aceste odorizante doar mascheaza mirosul fumului de tigara pret de cateva ore. Pentru a indeparta complet mirosul va trebui sa folosesti praf de copt sau o punga de carbuni.

9. Ai putea sa scapi si de mirosurile ajunse in sistemul de ventilatie al aerului conditionat. Pentru a face acest lucru, parcheaza masina in aer liber si ridica capota. Avand motorul pornit, pune aerul conditionat sa functioneze la capacitatea sa maxima si asigura-te ca ai setat pe Aer Proaspat.

10. Cauta ventilatorul localizat in compartimentul motorului pe partea pasagerului si pulverizeaza deodorantul direct pe ventilator.

11. Dupa ce ai terminat, va trebui sa repeti procedura. De aceasta data cu aerul conditionat inchis dar cu aeroterma deschisa.

12. Ar trebui sa te asiguri ca tii geamul lasat jos atunci cand fumezi in timpul condusului.

Este foarte important sa urmezi pasii de mai sus periodic astfel incat aerul masinii tale sa fie proaspat. Astfel vei obtine un pret mai bun atunci cand te vei gandi sa vinzi masina.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de ovyy

La mine in masina nu se fumeaza, dar le voi spune prietenilor fumatori de solutie.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1313 :: 22.11MB