No SSO cookie

S-au finalizat planurile Saab 9-2

voteaza
(0/ 0)
S-au finalizat planurile Saab 9-2
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pentru Victor Müller, directorul noului Saab, este de maxima importanta sa realizeze versiunea 9-2. Noul model 9-2 va fi construit pe platforma modeului actual 9-3.

 
 

Victor Muller, CEO al Saab-Spyker, a divulgat detalii noi despre planurile marcii, iar daca depinde de sef, sigur se va crea noul 9-2. Müller a dat o declaratie magazinului de presa MotorTrend, dezvaluind ca primele planuri ale masinii sunt realizate.

Muller, bineinteles, nu a aratat schitele, dar, in linii mari, a dezvaluit ca au imprumutat cateva solutii din mai multe modele clasice, printre care  modelele 92, 93 si 96. Müller crede ca fanii Saab ar adora modelul, insa, desi este prioritatea numarul unu, soarta marcii este nesigura, pana ce nu se indreapta lucrurile din punct de vedere financiar. Victor Muller crede ca ar fi nevoie de un partener care “are buzunare cu mult mai adanci.”

Acum se proiecteaza si noul 9-3, acesta insa, din motive financiare, va fi construit pe platforma modelului actual. Aparitia modelului este asteptata pe 2012 si va fi de gasit, conform planurilor, cu motoare pe benzina turbo de 1,6 , 2,0, 2,2 si 2,8 litri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0707 :: 17.78MB