No SSO cookie

S-a realizat primul model Opel Ampera

voteaza
(0/ 0)
S-a realizat primul model Opel Ampera
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La uzina de la Warren, a General Motors, s-a realizat primul model pre-serie Opel Ampera. Acesta se va folosi pentru testari.

 
 

In Europa, Chevrolet Volt va fi disponibil sub denumirea de Opel Ampera, vinerea trecuta realizandu-se primul model de pre-serie in uzina de la Warren a GM. In urmatoarele luni se vor fabrica mai multe modele asemanatoare.

Asupra modelului Ampera asteapta o testare intensiva, ce va ajuta la acordarea fina a modelului. Sasiul, softwerele si altele, vor fi reglate dupa experientele dobandite. Dupa parerea inginerului sef, Andrew Farrah, este un pas important ca echipa va putea folosi mai intens exemplarele pre-serie, scopul fiind ca la sfarsitul anului sa poata porni productia de serie.

Noul model hibrid Ampera, cu priza, se va realiza cu un design asemanator, cu un tren si interior compatibile cu modelul Volt. Doar cu propulsare electrica va putea parcurge saizeci de kilometri. Se asteapta ca vanzarile sa inceapa in a doua jumatate a anului 2011. 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0943 :: 17.78MB