No SSO cookie

Renault Kangoo Express s-a alungit

voteaza
(0/ 0)
Renault Kangoo Express s-a alungit
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In curand va aparea in oferta Renault Kangoo Express o noua varianta sub denumirea Maxi.

 
 

Oferta gamei versiunii Kangoo LCV, s-a extins cu o noua varianta, Renault prezentand noul model sub numele Maxi. Lungimea totala a furgonului este de 4,6 metri, mai lung cu 384 mm decat varianta de baza, schimbarea datorandu-se in totalitate extinderii ampatamentului.

Acesta s-a modificat la 3,1 metri, adica depaseste cu 65 mm chiar si varianta de baza a clasei S de la Mercedes. Kangoo Maxi Express poate fi comandat cu doua sau cinci locuri, lateral avand usile rabatabile deja cunoscute. Volumul util al furgonetei este de 4,6 metri cubi, iar greutatea utila este 800 de kilograme.

In gama motoarelor nu sunt schimbari, modelul Maxi putand fi comandat cu blocurile lui Kangoo, printre care dieselul de 1,5 litri cu 86 CP, al carui consum mediu este de 5,3 litri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0931 :: 22.11MB