No SSO cookie

Noile Smarturi se nasc dintr-o super colaborare

voteaza
(0/ 0)
Noile Smarturi se nasc dintr-o super colaborare
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Urmasul lui Smart Fortwo si Forfour se va naste din colaborarea firmelor Daimler, Renault si Nissan, iar fabricile vor dezvolta impreuna masini mici si o noua generatie de motoare.

 
 

Daimler, Renault si Nissan au semnat un contract de colaborare. Cele trei firme s-au asociat sa fabrice impreuna masini mini si masini mici. De mult timp nu mai este secret ca Daimler ar vrea sa dezvolte urmasul lui Fortwo impreuna cu Renault, singura surpriza este ca si Nissan ajuta in aceasta munca.

Dupa parerea presedintelui de consiliu al uzinei, Joachim Schmidt, nu numai urmasul lui Fortwo se va naste din aceasta colaborare, dar Daimler are nevoie si de o noua varianta cu patru usi. Fortwo va aparea in 2013 sau 2014, cu putine noutati in design, dar noul Fortwo va fi un Smart tipic si nu o masinuta uzuala si foarte scumpa. Asemanator modelului mai mic, are un design cu motorul amplasat in spate.

Probabil vor fi fabricate si cu sigle Renault si Nissan, pe langa care fabrica mai dezvolta si o noua familie de motoare. Este vorba de o generatie cu trei cilindri, capacitatea maxima la blocurile motor poate sa ajunga la 1,2 litri. Pot crea impreuna motoare ale clasei A si B. De asemenea, este vorba de blocuri de patru cilindri, cu o capacitate de 1,6 litri.

Fabricile planuiesc si cooperarea privind sistemele de propulsie electrice si vehiculele LCV: Daimler ar construi un model nou pe bazele Kangoo, pe care sa-l pozitioneze sub Sprinter si Viano si cu care ar putea face concurenta la Volkswagen Candy.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1244 :: 22.15MB