No SSO cookie

Motoare turbo de trei cilindri de la PSA

voteaza
(0/ 0)
Motoare turbo de trei cilindri de la PSA
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pana in 2013 PSA va cheltui 175 de milioane de euro pentru pregatirea fabricatiei unui motor nou turbo pe benzina, de trei cilindri.

 
 

Si in prezent se afla in dezvoltare o familie de motoare de trei cilindri pe benzina la PSA. Scopul investitiei noi este ca oferta sa se extinda si cu o varianta turbo. La motorul de aspiratie de 1 si 1,3 litri se va conecta  un bloc turbo de 1,2, care va fi fabricat la Douvrin, incepand din 2012, intr-o serie anuala de 320 de bucati.

Unitatea de productie “La Francaise de Mécanique”, in prezent echipeaza modelele Citroen si Peugeot cu motoare pe benzina si diesel, printre ele aflandu-se si cele cu blocuri EP, dezvoltate impreuna cu grupul BMW. Nu sunt vesti despre puterea noilor motoare, dar se asteapta sa acopere un interval larg.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1666 :: 22.17MB