No SSO cookie

Mentine performanta si aspectul BMW-ului tau cu piese si accesorii de la retailerii de top

voteaza
(0/ 0)
Mentine performanta si aspectul BMW-ului tau cu piese si accesorii de la retailerii de top
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 

BMW-ul tau nu functioneaza in mod corespunzator? Vrei sa-ti pastrezi masina ca noua? Ai nevoie de accesorii suplimentare pentru BMW-ul nou cumparat? Ai ajuns unde trebuie. Foloseste-te de aceasta oportunitate pentru a-ti mentine masina ca una nou achizitionata. Transforma performanta vechiului BMW intr-una similara cu unul nou cu ajutorul retailerilor de top, a accesoriilor si pieselor de BMW. Acesti retaileri ofera piese de schimb si accesorii personalizate pentru toate seriile de BMW:1, 3, 5, 6, 7 sau 8. Indiferent ce piese ar fi, acestea pot face ca masina ta sa arate ca una noua. Acestia ofera de la atat piese de baza, cat si accesorii complexe cum ar fi: faruri, component ale caroseriei, tevi de esapament, grille, faruri de ceata, becuri ascunse, spoilere, suspensii, roti, embleme etc.

Aceste piese si accesorii sunt valabile si pentru seriile ca E36, E46 si E90. Comerciantii ofera si kit-uri pentru bara de protectie, dar si piese care ridica performanta vechiului BMW la nivelul unuia nou. La ei gasesti si anvelope de diferite marimi.

Arunca-ti vechile faruri cu xenon si imbunatateste masina cu proiectoare. Acest lucru te va ajuta sa conduci lin si fara stres pe timp de noapte. De asemenea, inlocuirea vechilor faruri de ceata cu noile modele iti va asigura o vizibilitate mai mare. Prin intermediul farurilor din spate poti indica schimbarile de directie masinilor din spatele tau. Foloseste grile negre sau cromate pentru aspectul masinii si pentru o mai buna functionare.

Comerciantii mai ofera reduceri de pret sau garantii la piesele cu pret redus. Ei asigura calitatea marfii cand inlocuiesc o piesa, calitate ce ajuta la buna functionare si performanta masinii. De asemena, ofera reduceri pentru achizitionarea diferitelor accesorii.  Clientul beneficiaza si de un service de calitate, care este disponibil 24/7.

Se ofera rambursari in numerar in cazul in care marfa vanduta nu este satisfacatoare. Clientii sunt asigurati ca orice sugestie este binevenita, iar eventualele informatii personale sunt pastrate in siguranta. Fiecarui client i se ofera piese si accesorii de cea mai buna calitate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1371 :: 17.79MB