No SSO cookie

Maserati pregateste un rival pentru BMW serie 5

voteaza
(0/ 0)
Maserati pregateste un rival pentru BMW serie 5
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Maserati doreste sa prezinte un model nou, pozitionat sub Quattroprte si a pus ochi pe BMW serie 5 ca rival.

 
 

Grupul Fiat nu e multumit cu oferta de modele de la Maserati. In ceea ce ii priveste pe cei de la Maserati, planurile facute pe cinci ani propun un nou model cu patru usi pozitionat sub Quattroporte, scopul fiind ca marca sa fie si printre sedanurile de sport ca BMW M5, Mercedes E63 AMG si Audi Rs6.

Nu numai ca marime, dar si ca pret noul model va fi sub Quattroporte; s-a vehiculat un un pret de pornire de la 55 mii euro. Este in faza de pregatire si noul Quattroporte, la care sunt planificate modificari solide, pentru a castiga o parte mai mare din piata modelelor de lux.

Maserati vorbeste despre forme noi, satisfactie de condus de neinchipuit si calitate de varf, despre data exacta a premierului nu este nici o stire.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1239 :: 22.17MB