No SSO cookie

Jeep Grand Cherokee

voteaza
(0/ 0)
Jeep Grand Cherokee
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jeep Grand Cherokee a fost produs din 1999 si pana in 2004. Avea modele cu 5 tipuri diferite de motorizari, de la 2,7, la 4,7 litri si putere de la 140, la 238 CP.

 
 

Evolutia sa pe piata a dus la aparitia unei variante reinnoite a modelului din 1999. Ultimul tip de caroserie are linii mai fine si este mai frumos decat modelul anterior.

Desi ampatamentul a ramas la fel, distanta totala a crescut cu 10.2 cm, iar inaltimea cu cativa cm, rezultand mai mult spatiu de depozitare, dar si mai mult spatiu pentru pasageri.

Jeep a relocat spatiul disponibil din zona de incarcare de la podeaua din spate, pentru a crea un spatiu nou pentru bagaje.

Un nou motor de 4,7 litri V8, cu 230 CP, inlocuieste vechiul motor de 5,2 litri V8, iar modelul greoi de 4 litri si 6 cilindri a fost rafinat pentru a elibera mai multa putere, inca 10 CP, si operatiuni mai line.

Transmisia automata este asociata cu ambele motoare, dar motorul V8 are un nou element intre viteza a doua si a treia, care imbunatateste performanta si permite atingerea unor viteze mai mari.

Quadra-Drive – care combina Selec-Trac si Quadra-Trac – are capacitatea de a trimite toata puterea la o singura roata, in cazul in care celelalte nu au aderenta.

Ca si inainte, nivelurile de echipare sunt frumosul Laredo si luxosul Limited. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2385 :: 22.16MB