No SSO cookie

GM construieste un sedan ieftin

voteaza
(0/ 0)
GM construieste un sedan ieftin
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors va crea un sedan pentru pietele in dezvoltare. Masina e proiectata de brazilieni si va fi fabricata in Uzbekistan.

 
 

General Motors planuieste comercializarea masinii pe pietele in dezvoltare. Masina pare sa promita ca va fi mai lunga decat Spark, este proiectata in Brazilia si se va fabrica in Uzbekistan, cu un partener local al GM.

GM planuieste sa fixeze pretul noului model la nivelul marcilor low-cost, incercand astfel sa ofere alternative pentru cei cu portmoneul subtire. Productia poate sa inceapa la sfarsitul anului 2012, iar vanzarea poate sa demareze la inceputul anului 2013. In prima faza, vor comercializa masina in Mexico, Africa de Sud, Uzbekistan, Rusia si tari din Europa centrala.

Mai tarziu, modelul va aparea si pe piete noi, iar peste cativa ani vor lansa si o varianta cu spatele oblic. Noul model care e destinat sa fie concurentul Daciei Logan nu are inca un nume.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0574 :: 17.77MB