No SSO cookie

Forduri hibrid si electrice pentru Europa

voteaza
(0/ 0)
Forduri hibrid si electrice pentru Europa
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa proiectele sale , Ford va prezenta cinci noi modele de hibrizi si electrice. Aceste modele fac parte din amplul proiect global pentru masini electrice, extins si asupra Europei.

 
 

In randul marilor producatorilor de hibrizi, Ford este al doilea, datorita vanzarilor din Statele Unite. Acum vor sa extinda oferta si asupra altor piete. Dupa anuntul facut, prima data va sosi varianta complet actionata electric sub denumirea Transit Connect, in Europa, in anul 2011. Acest model va fi disponibil in Statele Unite din anul acesta.

Modelul Focus din generatia urmatoare, profitand de avantajele platformei glbale, va aparea pe mai multe continente. Varianta cu emisie zero va fi disponibil pe continentul american din 2011, iar la noi din 2012. Dezvoltarea se afla deja in faza finala, desi sistemele electrice sunt deja testate in caroseria Focus, in Regatul Unit.

Cu aceste teste si cu cele care urmeaza, Ford va opera cu o flota intreaga de masini electrice experimentale. Astfel s-au alaturat proiectului din Koln denumit colognE, ceea ce tinteste imbunatatirea pe termen lung a calitatii aerului oraselor germane.

Intentia lor este sa dezvolte noile modele cu tehnici produse in masa, care ar duce mai departe solutiile familiilor de motoare cu incarcare turbo EcoBoost, a variantelor cu emisii reduse de CO2 ale ECOnetic european si al schimbatoarelor automate PowerShift. Dezvoltarile lor sunt directionate in mai multe sensuri – printre modelele lor vor fi hibrizi, hibrizi incarcate de la priza, electrice si variante actionate cu combustibil alternativ. 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0986 :: 22.17MB