No SSO cookie

Conceptul chinezesc produce oxigen

voteaza
(0/ 0)
Conceptul chinezesc produce oxigen
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

SAIC prezinta un concept nou la Salonul Auto de la Beijing. Despre masina botezata Ye Zi, compania declara ca, asemani plantelor, aceasta produce oxigen.

 
 

Compania SAIC prezinta la Salonul Auto de la Beijing o conceptie total ecologica. Modelul, botezat cu numele Ye Zi, nu numai ca are o emisie de gaze cu valori minime, ci, dupa parerea producatorilor, are chiar valori de emisie negative. Ye Zi inseamna frunza, si, dupa parerea chinezilor, masina produce energia pe care o capteaza din mediul inconjurator, asemanator frunzelor.

De altfel, si masina este construita sub forma unei frunze, motor nu are, iar rotilor li s-au atasat niste turbine, care pot produce energie doar daca sunt orientate spre directia vantului.

Datorita formarii caroseriei, masina nu polueaza, ci curata atmosfera, ea fiind realizata dintr-un asemenea material hibrid, care absoarbe molecule de apa si dioxid de carbon, din care produce oxigen si curent electric, asemanator fotosintezei. Daca e adevarat doar jumatate din toate astea, atunci chinezii au facut primul pas adevarat catre realizarea vehiculelor cu adevarat alternative. 

 

 

 

Cuvinte cheie:
SAIC |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0958 :: 17.78MB