No SSO cookie

Chinezii falsificatori de Rolls-Royce s-au dat inapoi

voteaza
(0/ 0)
Chinezii falsificatori de Rolls-Royce s-au dat inapoi
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Geely si-a modificat limuzina botezata GE, acum cu greu putand fi acuzat ca seamana cu Rolls-Royce Phantom.

 
 

Anul trecut a cauzat senzatie mare limuzina GE a lui Geely.  Chinezii pur si simplu au copiat Phantom-ul Rolls-Royce. Asta bineinteles nu a placut conducatorilor marcii de lux, care au amenintat asiaticii cu o multime de procese.

Fabricantii chinezi, autoritari de obicei, nu bagau in seama solicitarile similare, acum ,totusi, au decis la Geely ca vor modifica considerabil limuzina. In forma modificata masina va fi de vazuta prima oara la Salonul Auto din Beijing; a primit partea frontala complet noua, iar formele patratoase al Phantom-ului au fost modelate in forme rotunjite.

In cabina in locul scaunului tron simplu ce a fost anterior, au fost amplasate doua scaune de spate, iar asa poate si pentru Rolls-Royce - care este prezent si activ in China- va fi acceptabila limuzina. Gelly nu glumeste: va prezenta in total 59 de modele la Beijing.  

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0647 :: 17.78MB