No SSO cookie

BMW-uri cu trei cilindri

voteaza
(0/ 0)
BMW-uri cu trei cilindri
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Directorul general al BMW, Norbert Reithofer, a confirmat faptul ca fabrica lucreaza la realizarea noilor motoare de trei, patru si sase cilindri.

 
 

Vestea ca BMW lucreaza la motoare de trei cilindri s-a raspandit de anul trecut. Norbert Reithofer, directorul general al marcii, a confirmat acum oficial ca la sediul central de la Munchen se pregateste o noua familie de motoare modulare, printre care, blocurile de trei, de patru si de sase cilindri, cu tehnologie de injectare directa si cu incarcare turbo.

Nu doar in BMW-uri, ci si in unele modele Mini vor fi montate aceste motoare, lucru interesant, pentru ca ele au fost concepute in primul rand pentru masini cu tractiune fata. Cu toate acestea, mai mult ca sigur ca ele vor ajunge si in modelele cu tractiune spate.

BMW a vandut anul trecut in total 1,286 milioane de vehicule, dintre acestea numarul masinilor mici si compacte a fost de 400 de mii. De la lansarea pe piata a modelelor cu tractiune fata, BMW asteapta ca vanzarile pe plan global sa creasca la 1,7 bucati din anul 2014 sau 2015. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1098 :: 17.78MB