No SSO cookie

Avantajele folosirii serviciilor mecanice mobile

voteaza
(0/ 0)
Avantajele folosirii serviciilor mecanice mobile
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Cu totii am fost supusi asteptarii chinuitoare de a fi tractat la un atelier auto sau, mai rau, de a astepta in incaperi groaznice pana cand autovehiculul este verificat sau reparat. De cate ori te-ai gandit ca trebuie sa fie o cale mai usoara de a-ti intretine masina?

Serviciile mecanice mobile au evoluat foarte mult in ultimii ani, aceste servicii oferind beneficii numeroase.

Confort

Un mecanic auto se va deplasa acasa la tine, la locul de munca sau aproape oriunde si iti va repara masina.  Poti sa iti continui acivitatea fara a fi intrerupt.

Transparenta

Poti sa spraveghezi mecanicul in timp ce lucreaza si poti verifica daca si cat a progresat. Orice problema ce poate aparea este mult mai simplu de inteles daca vorbesti cu mecanicul si vezi partile defecte cu ochii tai.

Mecanici calificati, nu ucenici

Companiile care ofera astfel de servicii angajeaza doar mecanici calificati, deci daca apelezi la o companie cunoscuta, vei avea parte de un mecanic calificat care sa iti repare masina.

Atelier auto

Companiile moderne ce ofera servicii mecanice mobile sunt echipate cu mini-ateliere ce pot asigura intretinerea autovehiculelor, reparatii minore, dar si majore, reglarea motoarelor, reparatii ale franelor, radiatorului si sistemului de racire, inlocuirea bateriei, chiar si reparatia cilindrelor si a motorului. Unele sunt echipate si pentru a rezolva problemele legate de aerul conditionat si alte probleme electrice.

Serviciile mecanice mobile pot rezolva orice problema ar avea autoturismul. Cu ajutorul testerului de diagnosticare mobil, pot fi gasite si cele mai complexe probleme. Acestea pot fi reparate in timp scurt, fara a implica asteptarile, intarzierile si dezavantajele atat de des intalnite la atelierele auto obisnuite.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1317 :: 22.16MB