No SSO cookie

Achizitia automobilelor electrice este facilitata in Franta

voteaza
(0/ 0)
Achizitia automobilelor electrice este facilitata in Franta
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Douazeci de firme, partial de stat, din Franta planuiesc achizitionarea a unui numar total de 50 de mii de masini.

 
 

In curand vor fi publicate si licitatiile necesare - a anuntat Ministrul Mediului, Jean-Louis Borloo. A adaugat: „oricare cumparator privat care cumpara o masina electrica pana in 2012, primeste o subventie de 5.000 de euro”. S-a angajat in construirea statiilor de reincarcare in 12 orase si zone industriale. Borloo a mai spus: „aceste statii vor fi dezvoltate in baza unor standarde, deci nu va exista o situatie asemanatoare cu cea a telefoanelor mobile, unde exista 200 feluri de incarcatoare”.

Vor incuraja construirea statiilor de reincarcare si in locurile de odihna de pe autostrazi si in parcarile centrelor comerciale, ca sa faciliteze raspandirea masinilor electrice. Guvernul francez a accentuat ca aceste vehicule sunt extrem de ecologice, pentru ca aproape deloc nu produc gaze cu efect de sera, daunatoare mediului.  Criticii insa au aratat ca motoarele sunt propulsate cu energie electrica obtinuta din energie atomica, iar problemele de mediu legate de acestea inca nu sunt rezolvate nici pe departe. Alta problema este timpul de incarcare al masinilor. Cu cat mai repede este incarcat vehiculul, cu atat mai multa energie consuma, iar asta pe termen lung poate cauza probleme in productia energetica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0905 :: 22.15MB