No SSO cookie

A fost prezentat noul Volvo S60

voteaza
(0/ 0)
A fost prezentat noul Volvo S60
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo a facut publice toate informatiile esentiale al noului S60 care a debutat la Geneva. Comercializarea va incepe cu doua motoare pe benzina si doua diesel.

 
 

Deja de anul trecut, Volvo a publicat doua imagini interesante cu noul S6, pe baza carora am putut stabili ca noua generatie este mai sportiva decat generatia anterioara. Atunci inca nu puteam vedea spatele, insa de acum nu mai este un secret ca zona din spate este dominata de forme rotunjite si lampile de semnalizare in forma de bumerang.

S60 are multe surprize, iar cumparatorii primesc designul “curat,simplu” deja obisnuit de la Volvo. Peter Horbury, directorul de design de la Volvo spune ca la noul S60 echipa a avut complet mana libera, puteau sa-si asume forme mai rigide, iar rezultatul acestuia este aspectul sportiv. Fabrica doreste ca noul S60 sa devina modelul cel mai vandut al categoriei, in primul an ar vrea sa comercializeze 90 de mii, dupa aceea anual 110 mii de unitati.

Au avut munca serioasa cu sasiu si cu suspensiile, Horbury e de parere ca noul S60 este cel mai dinamic model din istoria Volvo. Bazele ii sunt date de platforma gen Ford Mondeo, dar i-au adus numeroase modificari de dragul S60. Vor fi create doua versiuni cu diferite setari de directie, varianta cu numele de Dynamic va fi cea cu pretul de baza in Europa, Comfort va apare insa pe lista cu optiuni din America si exact inversa va fi situatia Asia.

Au modificat complet ajustarea volanului, sistemul s-a accelerat fata de S60 –ul vechi,iar suspensiile au devenit mai rigide. Comercializarea incepe cu doua motoare pe benzina si doua motoare diesel, motorul pe benzina de baza va fi un turbo de doi litri cu 203 CP, iar deasupra lui va primi loc un turbo de 3 litri cu sase cilindri in linie de 304 CP. Performanta diesel-urilor de cinci cilindri va fi de 163 CP si 205 CP.

Apar alte patru motoare cu patru cilindri in oferta, inca in primul an, printre ele unul de doi litri cu 204 CP si altul 1,6 de 180 CP si toate vor fi de gasit si cu tractiune 4x4. Va aparea in masina Volvo si sistemul de protectie a pietonilor, care la nevoie este capabil sa franeze complet masina, eliminand astfel accidentul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0808 :: 17.78MB