No SSO cookie

Utile

  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    De ce sunt numite unele masini ,,hibrizi'' ?

    ,Hibrid'' este un termen stiintific care se refera la combinarea a doua specii diferite pentru a crea ceva complet nou. Cuvantul ,,hibrid'' este cel mai des folosit cu referire la unele plante si animale, cum ar fi de exemplu trandafirii hibrizi. Cand ne referim la vehicule, un hibrid rezulta din combinarea diferitelor sisteme de alimentare a masinii: cel pe benzina si cel pe energie electrica. Vehiculul care rezulta consuma putin si emite mai putin dioxid de carbon ca unul obisnuit.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Date de fabrica pentru Chevy El Camino SS 396 din 1966

    Chevrolet El Camino SS 396, din 1966, a fost un membru neobisnuit al liniei ,,muscle’’ de la Chevrolet. Era bazat pe Chevelle coupe, dar era o utilitara sport pickup care putea fi folosita si ca masina de transport pasageri sau camion. Modelul 1966 a fost primul care a fost echipat cu motorul V8 de 396 cubic inch, un motor puternic cu care au rivalizat doar motoarele de pe Chevy 454, Chrysler 383, Hemi 426 si Ford 390 si 428 Cobra Jet.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Date despre VW Karmann Ghia

    Volkswagen Karmann Ghia a fost un coupe sport produs de compania din Wolfsburg timp de 19 ani. Look-ul sportiv era dat de aspectul alungit si de anumite trasaturi luate de la alti producatori europeni de masini sport. Insa, pe sub ,,piele’’ , Karmann Ghia era aproape identic la nivelul componentelor cu VW Beetle.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Despre masinile ,,muscle'' personalizate

    Masinile ,,muscle'' s-au nascut la inceputul anilor 1960 ca un raspuns al producatorilor auto la atitudinea de independenta a americanilor. La inceput, producatorii auto au oferit optiuni pentru motoarele cu 6 cilindri pentru a imbunatati modelele de baza, dupa care au trecut la motoare V8 si la o infatisare distincta. Proprietarii care nu aveau planuri sa revanda masinile lor clasice adaugau deseori componente personalizate in procesul de restaurare.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Date despre masinile italiene

    Italia este cunoscuta in lume pentru masinile ei, cu marci celebre ca Ferrari, Lamborghini, Alfa Romeo si Lancia. Productia de masini in Italia a inceput in ultimii ani ai secolului XIX, iar in ziua de azi masinile de productie italiana sunt conduse pe tot globul, iar cele de curse participa la competitii de cel mai inalt nivel.

    Detalii
  • Utile · 11 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Versiunea din 1968 a modelului Ford Thunderbird

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1858 :: 22.33MB