No SSO cookie

Utile

  • Utile · 15 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Cum sa alegi bateria potrivita pentru masina?

    Alegerea bateriei potrivite pentru nevoile masinii tale este foarte importanta. Daca alegi o baterie pentru masina prea mica, din punct de vedere al capacitatii acesteia, te vei gasi in situatia in care va trebui sa o schimbi mai repede decat in mod normal. Pe de alta parte, daca cumperi o baterie cu o capacitate prea mare, ajungi sa cheltuiesti mai mult decat necesar.

    Detalii
  • Utile · 15 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Baterii de masina reconditionate de vanzare: ce trebuie sa stii?

    Bateriile pentru masina reconditionate puse la vanzare pot fi o optiune viabila, daca ai nevoie de o baterie la un pret scazut. Multe persoane care folosesc baterii uzate si isi cumpara una noua, au nevoie de o optiune de reciclare a bateriei de masina. Una dintre optiuni este sa-si vanda bateria unui service auto, care o va reconditiona. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceste baterii uzate.

    Detalii
  • Utile · 15 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Avantajele folosirii unui sistem de racire a franelor

    Sistemul de racire a franelor pentru masina este absolut necesar in zilele noastre. pentru ca franele de inalta performanta inseamna temperaturi mari. Daca vrei sa racesti "lucrurile” si sa eviti posibilele daune si accidente cauzate de frane supra-incalzite, este important sa ai un sistem de racire a franelor. Sa vedem care sunt avantajele acestor sisteme.

    Detalii
  • Utile · 15 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    3 semne ale unei baterii de masina defecte

    Cand vine vorba de o baterie de masina defecta, exista diferite semne care indica faptul ca bateria ta ar putea fi fara putere. Problemele bateriei de masina sunt inevitabile, daca aceasta este veche, fapt ce poate duce la "moartea” ei. Iata cateva modalitati care iti pot indica cateva lucruri importante despre starea de functionare a bateriei tale:

    Detalii
  • Utile · 15 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Renault Kangoo Express s-a alungit

    In curand va aparea in oferta Renault Kangoo Express o noua varianta sub denumirea Maxi.

    Detalii
  • Utile · 15 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Masina viitorului – bula electrica

    Dupa parerea General Motors, masina viitorului va arata ca o capsula maritima altoita intr-un aspirator, desigur actionat electric.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0782 :: 17.96MB