No SSO cookie

Utile

  • Utile · 24 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (11) ·

    Centrul BMW – BMW Zentrum

    Centrul BMW este situat intre 1400 Highway 101 South si soseaua interstatala 85, in Greer, Carolina de Sud, pe terenurile unde este si fabrica de asamblare BMW. Este deschis pentru vizitatori de marti pana duminica, tot anul. Orele de vizitare sunt intre 9:30 si 17:30.

    Detalii
  • Utile · 24 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Bine ai venit la AutoSpeakSM!

    Iti oferim o modalitate de a vizita cele mai interesante muzee de automobile din SUA. Fiecare sectiune contine informatii despre orele cand sunt deschise, acces si exponate. Turneul iti arata punctele de interes ale muzeului prezentat. Aceste vizite virtuale te vor face sa simti realitatea prezentarilor. Avem aici imagini si descrieri al muzeelor, precum si poze despre exponate pe care le poti descarca. Simte-te liber ca sa le adaugi la colectia ta personala si asigura-te ca vei reveni des, pentru ca adaugam excursii noi tot timpul. Te rugam sa urmezi instructiunile ca sa poti descarca pozele in calculatorul tau.

    Detalii
  • Utile · 20 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Volvo S80 si V70 au devenit mai economice

    Volvo si-a modificat modelele S80 si V70, motorul diesel de 1,6 a devenit si mai econom.

    Detalii
  • Utile · 20 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Anul viitor vine noul Fiat Panda

    Anul viitor, cu doi ani dupa data palnificata , se va prezenta noul Fiat Panda. Vor veni si 4 Lancia noi. Criza economica a ingreunat viata Fiatului: de aceea, in octombrie 2008, presedintele Sergio Marchionne a anuntat program de economie. Italienii au scazut viteza la toate dezvoltarile posibile, dar dupa 15 luni, in ianuarie anul acesta au pornit iarasi activitatea cu un ritm mai sustinut.

    Detalii
  • Utile · 20 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Noul coupe Alfa

    Dupa modelul Spider de la Pininfarina si Bertone si-a prezentat schita coupeului propriu pentru Alfa. La Salonul Auto de la Geneva au fost prezentati trei urmasi potentiali pentru Alfa: sedanul, coupe-ul si cabrio vor fi realizate de diferite studiori de design italiene. La realizarea celui din urma s-a angajat Pinninfarina, prima imagine grafica a lui Spyder deja a fost facuta publica, acum a ajuns si varianta lui Bertone care raspunde de coupe.

    Detalii
  • Utile · 20 August 2010 · Comentarii (0) · Imagini (1) ·

    Mini masina concept de la Volkswagen

    Sectorul brazilian al Volkswagen a facut un concept de dimensiunea unui Smart, modelul a primit numele de In.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1428 :: 22.26MB