No SSO cookie

TUNING: Vath modifica Mercedes C63 AMG Black Series Edition

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Vath modifica Mercedes C63 AMG Black Series Edition
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Vath ne propun un program de tuning interesant pentru performantul model Mercedes C63 AMG Black Series Edition.

 
 

Prima data, cei de la Mercedes ne-au adus modelul C63 AMG Coupe care este in stare sa produca 451 cai putere. Apoi, producatorul s-a decis sa ofere un pachet special care sa urce puterea masinii pana la 480 cai putere. Pentru a-i multumi pe toti, s-a realizat si Black Series Edition care beneficia de 510 cai putere.

Cata putere ti-ai mai dori de la acest model avand in vedere optiunile oferite de Mercedes? Ei bine, iata ca cei de la Vath considera ca se poate si mai mult. Tunerul reuseste sa ne uimeasca prin modificarile aduse modelului C63 AMG Coupe Black Series Edition.

Prin intermeidul unor modificari si reprogramari electronice, cei de la Vath au reusit sa urce puterea modelului pana la 746 cai putere. Acum, modelul este in stare sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.6 secunde. Viteza maxima este de 350 km/h. Impresionant, nu?

Daca sunteti curiosi sa aflati cat costa toate aceste modificari, va spunem ca le puteti avea pentru 49.310 euro, fara TVA.

De asemenea, cei de la Vath ofera si alte optiuni celor interesati. Ei sunt dispusi sa instaleze suspensii noi, un sistem de frane de inalta performanta si jante din aliaj de 20 inch.

Cei ce doresc performanta pot sa opteze linistiti pentru programul de tuning oferit de Vath. In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1781 :: 22.12MB