No SSO cookie

TUNING: Un Lamborghini Aventador cu 1200 CP

voteaza
(0/ 0)
TUNING: Un Lamborghini Aventador cu 1200 CP
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un tuner american renumit s-a gandit ca ar putea impinge cotele unui Lamborghini Aventador mult mai departe. Astfel s-a nascut si ideea acestui pachet de tuning. Daca v-am starnit curiozitatea atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Oare se gandeste cineva ca cei 692 cai putere a lui Lamborghini Aventador nu sunt de ajuns? Ei bine, DA
Cei de la Underground Racing sunt de parere ca bolidul poate mai mult si de aceea ei lanseaza un pachet special de performanta.
Tunerul american are o oarecare afinitate pentru modelele produse de Lamborghini si astfel s-a nascut si aceasta idee.
Modelul de baza, Lamborghini Aventador, are un motor V12 de 6.5 litri care produce 692 cai putere si 690 Nm. Totusi, cei de la Underground Racing au dorit sa ofere mai mult. Astfel, ei au creat un pachet Twin Turbo care duce puterea motorului la alte cote, mai exact modelul va putea produce 1200 cai putere.
Performantele sunt absolut incredibile. Masina va putea accelera de la 0 la 100 km/h in doar 2.2 secunde iar viteza maxima este peste 400 km/h.
Daca sunteti curiosi de ce este capabil acest monstru, va invitam sa urmariti materialul video de mai jos. De asemenea, asteptam impresiile voastre cu privire la acest subiect.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0881 :: 17.78MB