No SSO cookie

TUNING: Kahn Design modifica Range Rover Evoque

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Kahn Design modifica Range Rover Evoque
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest program de tuning realizat de Kahn Design pentru modelul Range Rover Evoque.

 
 

Iata ca cei de la Kahn Design revin cu un program de tuning foarte interesant. Acesta realizat pentru modelul Range Rover Evoque si poarta denumirea RS250 Vesuvius Edition.

Prima data exteriorul este cel ce ne atrage privirile. Combinatia de negru si portocaliu este una de succes si de impact. Pe langa nuanta, a fost creat si un kit care aduce modificari semnificative in partea din fata, in partea din spate dar si la nivelul pragurilor. Au fost adaugate faruri LED, dar si un nou sistem de evacuare sport.

La interior modelul a fost modificat de asemenea. A fost folosita o piele de cea mai buna calitate pentru tapiterie si s-au folosit aceleasi doua nuante, portocaliu si negru. Bordul a fost si el personalizat in aceeasi tema.

Pe langa aceste modificari, cei de la Kahn Design au adaugat si niste jante din aliaj de 22 de inch care au fost vopsite in negru. La nivel de performante, acestea sunt aceleasi. Tunerul nu a facut modificari pe acest plan.

Poate va intrebati cat costa acest program de tuning. Ei bine, cei de la Kahn Design vand un astfel de model cu 69400 euro.
In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam parerile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1329 :: 17.79MB