No SSO cookie

TUNING: G-Power modificat BMW Seria 1 M Coupe

voteaza
(5/ 1)
TUNING: G-Power modificat BMW Seria 1 M Coupe
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati o serie de informatii despre acest program de tuning realizate de G-Power pentru modelul BMW Seria 1 M Coupe.

 
 

Cei de la G-Power au creat un program interesant de tuning pentru celebrul BMW Seria 1 M Coupe. Tunerul a oferit chiar si un nume acestui proiect, G1 Hurricane RS.

Pachetul oferit de G-Power este in principiu unul de performanta. Prin modificarile aduse ei au reusit sa ofere modelului 600 cai putere. Foarte impresionant am putea spune. Astfel, G1 Hurricane RS poate accelera de la 0 la 200 km/h in 12.7 secunde. Viteza maxima este de 330 km/h. Acestea sunt informatiile de care dispunem in momentul de fata. In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2063 :: 22.17MB