No SSO cookie

TUNING: Cei de la Mopar Modifica Ram 1500

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Cei de la Mopar Modifica Ram 1500
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati cateva detalii despre aceasta editie Ram 1500 modificata de cei de la Mopar. Avem pentru voi si o serie de imagini interesante.

 
 

Divizia Mopar a Chrysler Group nu a stat degeaba in ultimul timp. S-au pregatit o serie de modele interesante pentru SEMA Show care va avea loc in Las Vegas.

De aceasta data va prezentam o editie revizuita a lui Ram 1500 2013. Tunerul a adaugat un motor V8 HEMI de 6.4 litri care fiti siguri ca produce sute si sute de cai putere. Pe langa acest detaliu, cei de la Mopar au lucrat si la estetica masinii oferindu-i un aspect mult mai agresiv. Asteptam sa primim mai multe informatii, imagini si materiale video cu acest model dupa prezentarea sa oficiala. Pana atunci insa, va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1974 :: 17.79MB