No SSO cookie

TUNING: Accesorii de lux pentru noua generatie Range Rover

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Accesorii de lux pentru noua generatie Range Rover
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest asa zis program de tuning realizat pentru noua generatie Range Rover.

 
 

Generatia anterioara de Range Rover a fost primita de public cu un mare entuziasm si nu vedem de ce nu s-ar intampla acelasi lucru si in cazul generatiei actuale care a fost lansata in urma cu cateva luni.

Noua generatie beneficiaza de diferite motorizari, amintind trei dintre ele (motor v8 de 5.0 litri care este capabil sa produca 503 cai putere, motor de 3.0 litri care este in stare sa produca 255 cai putere si un motor de 4.4 litri care este in stare sa produca 334 cai putere).

Acum sa trecem la subiect. Strut, o companie americana care isi are sediul in California vine cu o serie de elemente care sporesc aspectul noii generatii Range Rover.

Strut este o companie care realizeaza colectii de bijuterii, jante si accesorii pentru automobilele de lux. Cel putin asa ni se prezinta. Ei au facut recent o selectie de accesorii pentru noul Range Rover 2013. Printre acestea putem da peste diferite grile, insertii si alte elemente care ofera un aspect de lux acestui SUV. In plus, ni se ofera si un set de jante ICON 5 RR de 22 inch din aliaj.

De asemenea, cei interesati pot opta si pentru alte elemente pretentioase. COO-ul Strut, John Grooms, afirma ca cei interesati pot alege dintr-o gama variata de elemente.

Astfel, nu vor exista doua SUV-uri la fel. Acest lucru vine pentru a veni in sprijinul celor ce nu doresc sa opteze pentru un program de tuning predefinit care nu ofera sansa personalizarii. Cei interesati pot deja sa viziteze site-ul companiei pentru a precomanda accesoriile destinate acestui model, Range Rover 2013.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1481 :: 22.18MB