No SSO cookie

Pana si Bugatti Veyron s-ar speria de acest Ariel Atom de 700 CP

voteaza
(5/ 1)
Pana si Bugatti Veyron s-ar speria de acest Ariel Atom de 700 CP
Tuning · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre aceasta versiune modificata a lui Ariel Atom. O adevarata fiara pe patru roti acum cand poate produce 700 cai putere.

 
 

Ariel Atom este o masina foarte draguta, dar si foarte rapida in acelasi timp. Totusi, se pare ca cineva nu a fost multumit de calutii putere aflati in dotarea acestui model si a zis ca se poate si mai mult.
Astfel, cei de la DDMWorks au luat modelul de baza si i-au adus o serie de modificari de ordin tehnic. Mai exact, s-au "jucat" cu motorul Ecotec de 2.0 litri pana cand l-au facut sa produca 700 de cai putere.
Avand in vedere ca Ariel Atom cantareste 657 kilograme, va dati seama ce inseamna acea putere. Cel mai probabil i-ar da fum si celebrului Bugatti Veyron.
Per total, modificarile aduse de DDMWorks transforma Ariel Atom intr-o adevarata fiara a soselelor.
In continuare noi va invitam sa urmariti o serie de imagini cu aceasta versiune modificata. De asemenea, nu uitati sa ne lasati impresiile voastre

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de nicoctb

deci ... wow ... 700CP dintr-un motor 2.0 litri si sub 700kg ... asa da ... cred ca ofera acceleratii uimitoare dar nu cred sa depaseasca un top speed de 300 km/h ...

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1785 :: 17.79MB