No SSO cookie

Nissan Juke primeşte tratamentul Impul

voteaza
(0/ 0)
Nissan Juke primeşte tratamentul Impul
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul japonez Impul şi-a pus amprenta asupra controversatului Nissan Juke.

 
 

Nissan Juke este deţinătorul unui aspect controversat şi totdată unic. Şi tot aparent, unora nu li se pare suficient de unic şi controversat. O firmă japoneză de tuning, specializată în realizări aftermarket ale vehiculelor care poartă emblema Nissan, a ţinut să-şi spună cuvântul şi în cazul Juke.

 

Impul a creat un body-kit pentru Juke, care include un spoiler nou, grilă faţă, praguri laterale, spoiler spate şi viziere pentru spate şi părţile laterale. Un set de roţi de 19 inci, Aura SR-08 completează imaginea de exterior a maşinii. Compania susţine că roţile respective sunt aceleaşi cu cele care echipează maşinile de curse Impul.

 

Având în vedere că avem de-a face cu un Juke preparat de Impul, maşina n-a beneficiat doar de un kit optic suplimentar.  Un întreg sistem de acceleraţie nou, un alt sistem legat de computerizarea maşinii, precum şi un alt sistem de evacuare, alături de suspensii modificate, arcuri speciale şi frâne imbunătăţite, alcătuiesc impreună un Juke mult mai fierbinte decât cel original.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1695 :: 22.15MB