No SSO cookie

Ford Focus RS Black Racing Edition

voteaza
(0/ 0)
Ford Focus RS Black Racing Edition
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Anderson Germany a creat un model Ford Focus RS care beneficiaza de 420 CP.

 
 
Pentru cei care n-au apucat vreun exemplar al editiei limitate Ford Focus RS500, exista o varianta oferita de catre firma de tuning Anderson Germany. Modelul poarta denumirea de Ford Focus RS Black Racing Edition.


Tunerul german a folosit pentru Black Racing Edition aceeasi culoare negru mat precum cea folosita pentru RS500, adaugand elemente contrastante, de culoare rosie, pentru inscriptiile RS, conturul exterior al jantelor, sao logo-ul Ford.


Kitul de caroserie folosit de Anderson Germany este acelasi cu al modelului de serie, insa tunerul i-a adaugat un set de jante din aliaj usor, vopsite in negru, cu acea dunga rosie exterioara, deja amintita. Interiorul masinii continua tema rosu&negru din exterior, insa modificarile fata de modelul standard sunt mult mai evidente.
Astfel, cele dua scaune din fata sunt realizate din piele neagra impanata cu nenumarate cusaturi de culoare rosie, iar forma scaunelor este "scoica" sau 100% ergonomice, pentru competitii. In ton cu scaunele, consola centrala, volanul, schimbatorul de viteze si levierul franei de mana, au primit haine din fibra de carbon. Fetele interioare ale portierelor, precum si partile laterale ale consolei centrale sunt imbracate in piele alcantara, tot neagra.
Bordul este acoperit cu piele neagra prezentand aceleasi cusaturi rosii, insa interesant este faptul ca toate emblemele Ford au fost inlocuite cu unele de forma similara, insa de culoare rosie, purtand inscriptia "Beka".


Cel mai impresionant accent a fost insa cel asupra motorului. Anderson Germany a modificat motorul de 2.5 litri, in 5 cilindri, astfel incat sa furnizeze 420 CP, ceea ce inseamna cu 115 CP mai mult decat Focus RS - varianta standard, si cu 70 CP mai mult decat RS500. Insa toata puterea este transmisa numai puntii fata.


Tunerul german nu a publicat inca valorile acceleratiei noului model, dar nici vreo vorba despre cati Euro ar costa creatia.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2864 :: 17.79MB