No SSO cookie

Tuning

  • Tuning · 18 Mai 2012 · Comentarii (0) · Imagini (10) ·

    TUNING: BMW M5 E60 Hurricane RR Special Edition

    Cei de la G-Power au motiv de sarbatoare. Datorita acestui lucru, ei au creat o editie speciala a modelului modificat de ei, M5 E60 Hurricane RR. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

    Detalii
  • Tuning · 17 Mai 2012 · Comentarii (0) · Imagini (13) ·

    TUNING: Predator BMW F800R

    Va invitam sa urmariti o creatie interesanta a unui tuner bulgar. Acesta a reusit sa ofere un aspect elegant si agresiv unei motociclete exceptionale, BMW F800R. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

    Detalii
  • Tuning · 06 Mai 2012 · Comentarii (0) · Imagini (8) ·

    TUNING: Porsche Cayenne Wide Track

    Cei de la Kahn Project vin in ajutorul posesorilor de Porsche Cayenne cu un kit impresionant. Acesta reuseste sa sporeasca toate calitatile SUV-ului german. Agresivitatea, eleganta si unicitatea ating un alt nivel. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

    Detalii
  • Tuning · 27 Aprilie 2012 · Comentarii (0) · Imagini (18) ·

    TUNING: Mercedes S-Class si CLS Black Bison

    Cei de la Wald International vin cu doua propuneri extrem de interesante, Mercedes S-Class si CLS Black Edition. Tunerii ofera masinilor un aspect cu totul aparte, agresiv si elegant in acelasi timp. Avem pentru voi un set de poze dar si un material video de exceptie.

    Detalii
  • Tuning · 19 Aprilie 2012 · Comentarii (0) · Imagini (3) ·

    TUNING: Mercedes ML modificat de Kicherer

    Tunerul german vine cu o propunere de vara, daca putem spune asa. SUV-ul german va avea parte de o mica reimprospatare. Aspectul va fi mult mai agresiv si mai sport. Putem spune ca pachetul arata foarte bine iar posesorii de ML ar trebui sa il ia in considerare. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

    Detalii
  • Tuning · 18 Aprilie 2012 · Comentarii (0) · Imagini (13) ·

    Mitsubishi 3000GT transformat in Ferrari F430

    Cineva s-a gandit sa transforme un Mitsubishi 3000GT intr-un adevarat bolid si anume Ferrari F430. Transformarea i-a reusit, avand in vedere masina care a stat la baza. Va invitam si pe voi sa vedeti despre ce vorbim si sa ne spuneti ce credeti.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1290 :: 22.33MB