No SSO cookie

SUPERMASINI: Subaru

voteaza
(0/ 0)
SUPERMASINI: Subaru
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Subaru aduce un nou stil prin coupe-ul B11S

 
 
[poza1s]Nu există prea multe guri rele care să comenteze asupra performanţelor modelului Impreza, produs de japonezii de la Subaru. Cu toate acestea, în ciuda calităţilor de rally ale maşinii si chiar dacă aspectul exterior nu este un incovenient, specialiştii companiei au hotărât să ofere un model cu adevărat arătos, care să nu depindă de anumite caracteristici tehnice, cum ar fi coeficientul aerodinamic şi fantele de răcire a motorului. Acest nou produs, deopotrivă stilat şi performant, deschide o nouă eră în viziunea celor de la Subaru. B11S coupe se prezintă ca o icoană în rândul entuziaştilor, aducând, pe lângă performanţa motorului de 400 CP, twin-turbo, şi un design care şochează la prima vedere, dar care rămâne intipărit ca un sentiment plăcut şi armonios. [poza2s]Dacă tot am pomenit de motor, trebuie precizat că acesta este în 6 cilindri dispuşi orizontal, cu o capacitate de 3 litri, dezvoltând 294 KW la 6.400 rot/min şi având un cuplu maxim de 550 Nm, între 3.600 şi 4.800 rot/min. După cum era de aşteptat de la un model Subaru, şi coupe-ul B11S dispune de tracţiune integrală, raţionalizată 35% pentru trenul din faţă şi 65% pe partea din spate, ceea ce îmbunătăţeşte subtil performanţele vehiculului. Acest model nu a deschis numai inima fanilor Subaru din întreaga lume, ci a devenit simbolul pe care japonezii l-au adoptat pentru viitoarea generaţie Impreza, pentru care speră să atragă o nouă clasă de cumpărători. [poza3s]B11S este o îmbinare perfectă între aspect şi performanţă, combinând agresivitatea şi stilul cu inovaţia şi tehnologia. Deosebit de alte concepte ale rivalilor, acest model nu are trăsături retro şi, în plus, nici nu se aseamănă cu vreunul dintre celelalte modelele Subaru. Un plus la capitolul accesibilitate îl constituie faptul că acest coupe are patru portiere. Deosebit este însă modul lor de deschidere, care adoptă sistemul de desfacere la mijloc, asemănător porţilor, şi care, chiar dacă reprezintă o inovaţie adusă del Mazda RX-8, rămâne totuşi o soluţie interesantă. [poza4s]Pentru cei familiarizaţi cu interioarele îmbrăcate în plastic gri, clasice pentru modelele Subaru, modelul B11S aduce o cabină cu schimbări evidente. Tapiţeria este din piele albastru deschis, design-ul componentelor interioare este studiat atent, iar confortul interior pare că răspunde tuturor criticilor aduse până în prezent celorlalte modele ale companiei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0528 :: 17.76MB