No SSO cookie

SUPERMASINI: MG XPower SV

voteaza
(0/ 0)
SUPERMASINI: MG XPower SV
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicii intră în competiţie cu MG XPower SV

 
 
[poza1s]MG Sport & Racing a anunţat de curând lansarea pe piaţă a modelului MG XPower SV, un coupe supersport ale cărei vânzări vor demara luna viitoare. Această maşină va catapulta compania britanică în competiţia celor mai buni producători auto de vehicule de înaltă performanţă. MG prezintă prin XPower SV, noi versiuni de automobile capabile de viteze de peste 320 km/oră şi cu acceleraţii 0 - 100 km/oră în mai puţin de 5 secunde. Modelul de bază XPower este animat de un motor V8 de 4,6 litri de 320 CP, fabricat în întregime din aluminiu. Acesta oferă modelului MG XPower SV 5,3 secunde pentru a atinge 100 km / oră şi o viteză maximă de 265 km/oră. Cutia de viteze este manuală în cinci trepte, dar numai pentru acest prim model. [poza2s]O versiune automatică şi mai puternică a acestui model va fi însă disponibilă anul viitor, cînd va fi lansată versiunea SV-R. Până atunci va fi adaptat un nou motor, mai puternic, ce va avea la bază motorul de 765 CP care a echipat modelul MG ZT-T, ce a depăşit 362 km/oră la Bonneville. Design-ul aparţine unei echipe conduse de Peter Stevens, inginer cu o experienţă bogată fomată în cadrul unor proiecte asemănătoare, precum McLaren F1. MG XPower va beneficia de asemenea de tehnologia modernă care transformă construirea unui automobil în artă. Modelul va avea şasiul asemănător modelelor de curse, fabricat din carbon şi fibre de carbon, iar corpul va avea o structură dură, integrală, de tip cuşcă. [poza3s]Directorul MG Sport & Racing, Kim Johnson a spus că MG XPower SV este cu adevărat o maşină de curse, fabricată pentru şosea. Modelul combină mai multe trăsături, dar cele mai evidenţiate sunt siguranţa şi puterea. Un antrenor de Formula 1, Mark Blundell, aprecia că MG XPower SV este agresiv şi rapace dar în acelaşi timp este rafinat şi cu stil accentuat. Aceste lucruri transformăcondusul acestui model într-o experienţă unică, cu un sunet unic, deosebit, al motorului în timpul condusului şi cu o precizie delicată cu care răspunde maşina comenzilor volanului. [poza4s]Preţul MG XPower SV, începe de la 75,000 de lire, adică aproape 110.000 de euro, livrările urmând a se face de o reţea specializată în vânzări XPower, sau direct de la fabrica MG Sport & Racing. Gama SV aduce între noutăţi un şasiu extrem de dur, de tip cutie, construit dintr-o unică combinaţie de fibre de carbon, astfel că greutatea ajunge la o mărime extrem de competitivă, de 1.540 Kg. În plus această serie are ca public ţintă doar persoanele individuale, pasionate de înalta performanţă a maşinilor sport şi de abilităţile unei maşini capabile de întreaga gamă de posibilităţi în sportul cu motor. Exteriorul SV este mai agresiv decât al conceptului prototip, MG X80, designerl punând mai mult accent în partea din faţă, la grilă, în spate la difuzerele de aer sau în părţile laterale la prizele pentru aer. Pe lângă aerodinamică modelul aduce şi un plus de manevrabilitate, maşina fiind de altfel testată într-un tunel aerodinamic şi de vânt.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1281 :: 22.09MB