No SSO cookie

SUPERMASINI: Alfa GT

voteaza
(0/ 0)
SUPERMASINI: Alfa GT
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Alfa GT, coupe-ul derivat din Alfa 156, a fost lansat la Monte Carlo

 
 
[poza1s]Ultima apariţie pe piaţa auto mondială a constructorului italian Alfa Romeo este coupe-ul GT derivat din modelul Alfa 156, lansat săptămâna trecută la Monte Carlo, maşină care va fi disponibilă şi în România din primăvara anului viitor. Alfa GT include tot patrimoniul de excelentă motoristică al mărcii, într-o linie născută din eleganţă şi bunul gust al şcolii italiene. Stiliştii au putut să aspire la marea tradiţie a Alfa Romeo care, chiar în această categorie, a dat viaţa modelelor rămase ca etape fundamentale în istoria automobilului: de la 1900 până la Giulietta, de la Giulia la Alfetta. [poza2s]Cu un design aparţinând Centrului Stilistic Bertone, modelul propune un stil original şi performanţe deosebite, reprezentând o concepţie inedită de sportivitate, în cadrul căreia se îmbină confortul şi eleganţa. Obiectivul maşinii este de a oferi plăcerea completă de a conduce un coupé cu performanţe extraordinare, fără compromisurile tipice acestui tip de automobil. Este de ajuns să ne gândim doar la imensul portbagaj (320 litri) şi la generosul spaţiu din spate. [poza3s]Având o lungime de 4,48 metri, lăţime de 1,76 m şi înălţime de 1,37 m, Alfa GT este în acelaşi timp şi agresiva, şi compactă (ampatamentul este de 2.596 milimetri), cu o linie marcată de trăsături distinctive care îi definesc puternica personalitate şi care o fac să fie imediat recunoscută. Modelul propune numeroase dispozitive şi sisteme care aduc un nou punct de referinţă segmentului: de la VDC la şase airbag-uri, de la autoradio cu cititor MP3 la Cruise Control, de la climatizare separată stânga-dreapta la sistemul Hi-Fi Bose®, de la jantele din aliaj de 16” la comenzile radio de pe volan. [poza4s]Ca echipamente opţionale sunt disponibile faruri cu Xenon, jante din aliaj de 17”, CD-changer, CONNECT Nav+ cu comezi de radio şi telefon pe volan. Cu o amprentă stilistică unică şi captivantă, Alfa GT anunţă dotările unei maşini mereu sclipitoare, uşor de controlat şi capabilă să ofere o mare plăcere a condusului. Meritul unei mecanici care a moştenit toate punctele forte ale Alfa 156, inclusiv trei propulsoare generoase, fiecare cu puteri specifice dintre cele mai bune din clasa lor de capacitate cilindrică. [poza5s]Astfel noua Alfa GT dispune de motorul 1.8 T.Spark de 140 CP, de varianta 2.0 JTS de 165 CP şi in exclusivitate a fost montată şi varianta de 150 CP pentru motorul 1,9 M-Jet 16V. Pentru cei ce doresc superlative în materie de performanţe şi sportivitate, va fi disponibila versiunea GTA, echipată cu puternicul 3.2 V6 24 supape de 240 CP cu caracteristici tehnice specifice (suspensii, direcţie şi frâne).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1874 :: 22.09MB