No SSO cookie

Site pentru pasionati

voteaza
(0/ 0)
Site pentru pasionati
Prezentari · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un site pentru pasionatii de masini adevarate

 
 
Inaugurăm pentru dumneavoastră, cititorii noştri, această rubrică, scopul ei fiind de a veni în sprijinul iubitorilor de maşini şi al pasionaţilor de internet, cu adrese utile şi prezentări ale altor site-uri care tratează acest subiect. [poza1s]Pentru început m-am gândit să scriu un scurt material despre un site care este totodată şi folositor şi distractiv. Site-ul se adresează în special iubitorilor şi posesorilor acelor bolizi care se numesc Trabant. La adresa www.trabi.ro, posesorii de Trabant pot găsi numeroase informaţii tehnice, locaţii şi telefoane ale unor magazine şi ale unor mecanici, noutăţi cu privire la activitatea trabantiştilor din Romania şi nu numai atât. Acest site mai conţine o “grămadă” de alte lucruri mai mult sau mai puţin folositoare trabantistului, cum ar fi bancuri, wallpapere, fotografii, forum, şi multe altele ce se adresează şi celor care nu au în dotare micuţul bolid ce a speriat o vreme şoselele patriei noastre şi aiurea. [poza2s]Pentru cei mai mulţi dintre curioşi, la adresa web menţionată se mai află o istorie a celebrei maşini est-germane, construită la uzinele "VEB Sachsenring Automobilwerke Zwickau", şi care a ieşit pe piaţă în 1957, cu modelul P50, reuşind să producă, în cei 33 de ani de istorie, un număr de 3.096.099 autoturisme. La capitolul curiozităţi, îl regăsim pe Trabi pe coperta albumului Achtung Baby, al cunoscutei formaţii U2, în timp ce la rubrica Trabi.Ro/Cabrio, îl găsim pe frumosul Trabant decapotabil lîngă fraţii şi surorile sale, modele precum Porsche Carerra GT Cabrio, Ferrari Cabrio, BMW Z8 sau Mercedes SLK. [poza3s]În partea de utilităţi a site-ului, posesorii de Trabant care îşi doresc o variantă decapotabilă a acestuia găsesc informaţii preţioase despre ce trebuie să facă pentru a avea unul. Tot aici se găseşte şi o informaţie capitală, un imbold necesar pentru cei care vor o cabrio adevărată: un kit “de gata” pentru Trabi Cabrio costă doar 1.000 de dolari. Nu-i prea mult, dacă ţineţi cont de faptul că există oameni care au cheltuit 8.000 de dolari pentru dotarea corespunzătoare a Trabantul-ui personal. Pentru cei cu adevărat pasionaţi, realizatorii site-ului fac precizarea că manualul tehnic al Trabăntzelului, prezentat de Trabi.Ro, este în mare parte reprodus din manualul original al Trabantului din anul 1980, păstrându-se forma originală a textului (cu tot cu greşelile gramaticale şi de exprimare) deoarece li s-a părut a avea un farmec desuet.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

id meu este pt pasionati de trabanturi b3b3_west_5 si vreau sa imi rasp la o intrebare ?? dc mai este S la trabantul 601 (S)?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0949 :: 17.76MB