No SSO cookie

PREZENTARE Opel Astra

voteaza
(0/ 0)
PREZENTARE Opel Astra
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noua generaţie Opel Astra: design dinamic în clasa compactă

 
 
[poza1s]Noul Opel Astra, model care se va lansa în toamna aceasta la Salonul Auto de la Frankfurt, va apărea într-o primă variantă cu 5 uşi. Astra, aflată acum la a treia generaţie, mizează pe aspectul atrăgător, pe mobilitate şi pe noile dotări de care dispune pentru a atrage clienţii. Noul design propus pentru acest model se defineşte prin linii clare, proporţii echilibrate şi o precizie deosebită în reliefarea detaliilor. “Noul Astra simbolizează dinamismul mărcii Opel aşa cum nici un alt model cu vânzări ridicate nu a făcut-o până în prezent. De când suntem pe piaţă cu modelele Zafira şi Meriva, am fost capabili să ne arătăm individualitatea, astfel că apariţia noului Astra nu ne mai emoţionează atât de puternic. Calităţile Astra o arată ca făcând deja parte din competiţia strânsă de pe piaţa auto”, a spus preşedintele director general Opel, Carl-Peter Forster. [poza2s]Între inovaţiile tehnnologice prezente pe a 3-a generaţie Astra regăsim sistemul de suspensie adaptivă IDSPlus (Interactive Driving System) care incude şi sistemul Continuous Damping Control (CDC). Opţional, Astra dispune şi de un sistem de faruri cu AFL (Adaptive Forward Lighting) oferit pentru prima dată în acest segment de piaţă. AFL adaptează lumina farurilor automat în funcţie de direcţia urmată de vehicul. Alături de acestea, Astra este echipată cu un nou tip de motor diesel common rali, denumit Twinport. Astra va fi disponibilă la vânzare în primăvara 2004, după care, mai târziu, vor apărea şi variantele station wagon şi cea sport cu trei uşi. Iniţial, modelul va dispune de 5 motorizări pe benzină şi 3 turbo diesel, cu capacităţi între 1,4 litri şi 2 litri, cu puteri cuprinse între 80 şi 200 CP. [poza3s]Toate propulsoarele vor fi din generaţia ECOTEC, cu patru valve per cilindru şi vor respecta normele de poluare Euro4. Între motorizările noi se află 1,9 CDTI de 150 CP şi 2.0 turbo, benzină, de 200 CP. Cutiile de viteză sunt manuale, în 5 sau 6 trepte, alături de varianta automatică Easytronic. Informaţiile despre preţuri nu au fost făcute încă publice, însă se aşteaptă ca o dată cu lansarea modelului, la începutul lunii septembrie, la Frankfurt, să poată fi clarificat şi acest aspect.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0819 :: 22.09MB