No SSO cookie

OFICIAL: Opel dezvăluie Astra GTC OPC, High-Po 2012

voteaza
(0/ 0)
OFICIAL: Opel dezvăluie Astra GTC OPC, High-Po 2012
Prezentari · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Astra GTC 2012 disponibil şi în Marea Britanie sub brandul Vauxhall.

 
 

Cu mai mult de două luni înainte de Salonul auto de la Frankfurt, General Motors dezvăluie noul Opel Astra GTC.

Cel mai nou membru al familiei Opel va fi vândut în întreaga Europa, inclusiv Marea Britanie, unde acesta va fi disponibil ceva mai târziu în acest an sub marca Vauxhall. Rapoarte recente sugerează că, în Statele Unite ar putea ajunge sub marca Buick.

Subsidiara europeana GM este increzatoare că noul Astra GTC / Vauxhall îşi va depăşi competitorii,VW Scirocco şi Megane Renault Coupe, printr-un amestec excelent între preţurile competitive şi caracteristicile de proiectare.
Comparativ cu Astra cu cinci uşi, garda la sol a GTC este coborâtă cu 15 mm, in timp ce ampatamentul a crescut cu 10 mm, de la 2,685 la 2,695 mm.

Opel şi brandul sora Vauxhall spun că Astra GTC este o „masina de condus” mai mult decat modelul cu cinci uşi, inginerii companiei făcând  mai multe modificări de şasiu, inclusiv adoptarea HiPerStrut (High Performance Strut) de configurare utilizat pe Insignia OPC / VXR de 325CP, în loc de standardul de suspensie McPherson.
La spate, GTC continuă să folosească un ax Watt şi în acelaşi timp, ca o opţiune, Opel oferă un sistem complet  de control FlexRide , cu trei setări - Standard, turism sau sport.

Astra GTC poate fi comandat dintr-o gamă de patru motoare. Cu toate acestea, Opel a declarat că vor fi disponibile mai multe motorizari în ajunul Salonului Auto de la Frankfurt, adăugând că cel mai sportiv model OPC va urma în 2012.

Pentru moment, opţiunile diesel sunt limitate la o unitate de 2.0 litri CDTI turbo cu  165CP si 380 Nm de cuplu. Acesta este echipat cu un filtru de particule diesel şi o transmisie manuala cu sase trepte plus  un nou sistem de Start Stop. Cu acest motor, GTC poate ajunge la 100 km / h in 8.9 secunde şi o viteza maxima de 210 km / h, având un consum combinat de 4,9 l / 100 şi  emisii corespunzătoare de CO2 de 129 g / km.

Cel mai puternic motor este de 1.6 litri pe benzina turbo cu 180 CP, legat de o cutie de viteze manuala cu sase trepte, oferind GTC o viteza  de 220 km / h. Un motor de 1.4 litri turbo cu patru cilindri de 120 CP sau 140 CP completează gama pe benzină.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de pistruiatamica

e o masina pt.doi indragostiti,de duce in lumea viselor

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.1983 :: 17.81MB