No SSO cookie

MASINI DE ARTA: Nissan Micra

voteaza
(0/ 0)
MASINI DE ARTA: Nissan Micra
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan Micra în viziunea lui Walter Van Beirendonck

 
 
[poza1s]Când Nissan a dorit să dea un nou impuls modelului Micra pe piaţa auto din Belgia, ca un vehicul de oraş, dinamic, urmând exemplul de la Paris al unui creator de moda, constructorul japonez a decis sa îl contacteze pe Walter Van Beirendonck, creator belgian vizionar prin excelenţă. Decizia este una logică, având în vedere că japonezii ii apreciaza munca, fantezia inepuizabilă şi revoluţionară. Iar Micra, în viziunea lui Van Beirendonck, a devenit o maşină care pare coborată direct din benzile desenate. Vehiculul va fi mai întâi expus în showroom-ul oficial Nissan, în magazinul lui Walter Beirendonck şi apoi vândut. Banii vor fi donaţi Institutului de Medicină Tropicală din Anvers, recunoscut mondial pentru cercetările în domeniul SIDA. De asemenea, vehiculul va putea fi văzut pe site-ul www.nissan.be. David De Graef, artist din Gelrode cunoscut pentru creaţiile sale vizionare şi expert în “airbrush-painting” este realizatorul acestui concept. [poza2s]Walter Van Beirendonck se clasează printre creatorii cei mai inspiraţi, vizionari, inovatori şi angajaţi ai acestei epoci. Palmaresul său reflectă polivalenta şi diversitatea spectrului în care evoluează artistic. Încă de la apariţia sa pe scena internaţionala, în 1987, ca unul dintre cei şase din Anvers, s-a manifestat ca un creator original, un magician care îşi desenează propriul univers, o lume a fanteziei. “Lumea lui Walter” este plină de puternice imagini grafice, combinaţii neobişnuite de culori, personaje de benzi desenate. Limbajul pe care îl utilizează este unul în care se regăsesc umorul, aluzii sexuale şi sloganuri cu mesaje puternice. Lumea lui Walter exprimă ingrijorarea pentru ceea ce se întâmplă pe pământ , în natura, “safe sex”, lumea modei, socitatea, viitorul. Walter Van Beirendonck nu face morala arătând cu degetul, ci într-un mod neconvenţional şi îndrazneţ. Este o întamplare ca Walter Van Beirendonck şi Micra s-au intâlnit? Nicidecum. În Japonia, aproape toţi tinerii sunt fani ai acestei minunate ”lumi a lui Walter”. Este surprinzător că această citadină a devenit o maşinuta dinamică şi “fantastică”? Evident, nu. Fidela stilului sau, Walter a creat un vehicul care are aerul unui personaj din benzile desenate. Farurile devin ochi, barele de protectie sunt transformate în buze şi creastă dragonului confecţionată din polyester transformă totul într-un obiect real tridimensional.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0705 :: 17.77MB