No SSO cookie

FOTO: lansarea Citroen DS5 in Romania

voteaza
(0/ 0)
FOTO: lansarea Citroen DS5 in Romania
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In data de 18 aprilie s-a lansat oficial in ROmania, Citroen DS5. Masini.ro, prezent la eveniment, a imortalizat lansarea si va ofera galeria foto aferenta.

 
 

Citroen DS5, considerat de catre unii specialisti auto ca fiind cel mai elegant DS construit vreodata, a fost lansat oficial si in Romania.

Modelul va putea fi comandat catre sfarsitul anului 2011, pana atunci, pretul de comercializare fiind la nivel de speculatii. Se estimeaza ca, fiind vorba despre un produs premium, care foloseste cea mai noua tehnologie Citroen, full-hybrid Diesel Hybrid4, care ofera soferului 200 CP, alaturi de tractiunea intergrala, masina va costa undeva in jurul a 35-40.000 de Euro, pret de pornire.

Chiar si asa, avem in fata unul dintre cele mai frumoase Citroen-uri fabricate vreodata, un model deosebit, unde eleganta si rafinamentul se imbina perfect cu tehnologiile de ultima ora, o adevarata ofensiva franceza impotriva mitului masinii germane.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2340 :: 22.16MB