No SSO cookie

BMW 745i poate fi cumparat pe piata europeana incepind din noiembrie

voteaza
(0/ 0)
BMW 745i  poate fi cumparat pe piata europeana incepind din noiembrie
Prezentari · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Nici o masina nu poate intruni in acelasi timp criterii diverse cum ar fi: performanta, lux, design si siguranta. O exceptie pare sa fie noul BMW Seria 7. A patra generatie a acestui model fixeaza noi parametri pentru putere, flexibilitate si eficienta prin intermediul unei tehnologii uimitoare.

Noul BMW 745i este echipat cu un motor de 4,4 l, de 8 cilindri care genereaza pina la 335 cai putere. Modelul 735i are un motor cu aceleasi caracteristici, dar de 3,6 l si o putere de 272 cai putere. Dar ce este mai important este revolutionarul sistem automat de transmisie cu 6 viteze, in premiera mondiala. Aceasta iovatie s-a remarcat in timpul testelor facute in Europa: masina atinge 100 km/h in 6,3 secunde. Acesta este primul model de productie care contine inovatiile prezentate la prototipul Z9.

Diverse functii, cum ar fi pozitionarea, telefonul, control climatic, sistemul de divertisment pot fi activate cu ajutorul unui sistem "Controller", plasat central, folosit ca un Joystick. Toate aceste actiuni pot fi vizualizate pe un ecran informative, pozitionat in centrul bordului. Sistemul de siguranta tip “Siguranta Pasiva” ofera protectie in partea din spate, pentru pasageri, dar si in partile laterale, oferind de asemenea siguranta la lovirile din spate, in special in zona capului. In ce priveste designul exterior, schimbarile sint semnificative, atit frontal, cit si lateral, in special in pozitionarea luminilor.

Noul BMW a debutat la Salonul Auto “Hall of the Automobile” de la Frankfurt, la sfirsitul lunii septembrie, si este la vinzare in Europa din aceasta luna. In SUA, 745i va fi lansat la International Car Shoe din Detroit, in luna ianuarie 2002, dar va pleca spre dealeri la sfirsitul lunii noiembrie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

e adevarata am si eu una si stiu 4.4l

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0836 :: 22.16MB