No SSO cookie

AVAMPREMIERA: Mercedes-Benz GST

voteaza
(0/ 0)
AVAMPREMIERA: Mercedes-Benz GST
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes-Benz GST îşi va face apariţia anul viitor în martie

 
 
[poza1s] Mercedes va lansa anul viitor o nouă “specie” de maşină, acest fapt relevând modelul GST - Grand Sports Tourer – care îmbină calităţile unei limuzine, forma unui estate şi abilităţile unui SUV, potrivit The Car Fanatics. Vision GST II, al doilea concept de acest tip al modelului, după cel prezentat cu un an în urmă la Geneva, va fi prezentat tot Geneva Motor Show, anul viitor în martie, după care modelul va intra în producţie de serie. [poza2s]Deocamdată, tot ce se ştie este faptul că producţia acestui model a fost hotărâtă în urmă cu 10 ani, şi tot atunci a fost desemnată şi uzina producătoare la Tuscaloosa, în Statele Unite, ceea ce pentru moment repreintă o veste nu prea plăcută pentru europeni. Ca design, viitorul Mercedes combină trăsăturile modelelor existente, Saloon, Estate şi Sports Utility Vehicle (SUV), dar îngemănate într-un profil individual. Grand Sports Tourer, va fi al doilea model, după succesul înregistrat de M-Class, care va fi produs pe linia de asamblare de la Tuscaloosa. [poza3s]Aspectul Grand Sports Tourer descrie cheia caracteristică a viitoarelor modele Mercedes, adică Grand pentru dimensiuni, spaţiu şi funcţionalităţi, Sports, pentru dinamism şi performanţe şi Tourer pentru a desemna confortul şi calităţile care fac acest vehicul potrivit pentru distanţe lungi. "Acest automobil versatil este rezultatul unui intensiv dialog cu clienţii, de-a lungul mai multor ani, pentru identificarea dorinţelor şi aşteptărilor, analiza lor şi transformarea acestora într-un nou vehicul concept”, a spus Jürgen Hubbert, membru al DaimlerChrysler AG Board of Management şi conducătorul diviziei de automobile Mercedes. [poza4s]Grand Sports Tourer a fost proiectat ca o maşină pentru trasee lungi, de aceea constructorii au fost generoşi cu spaţiul interior, cu confortul scaunelor şi opţiunile pentru ambient sau transport bagaje. Specific acestui model este faptul că poate transporta până la şase persoane, în condiţii proprii de siguranţă şi confort, fiecare dintre acestea beneficiind de scaune individuale. În plus, graţie interiorului uşor ajustabil, maşina poate fi adaptată unei multitudini de activităţi, în funcţie de dorinţele ocupanţilor, putând fi transportate biciclete, echipamente de pescuit sau de ski şi multe altele. [poza5s]Sub capota Grand Sports Tourer toarce în linişte un motor care poate avea şase sau opt cilindri, în funţie de opţiune, cuplat la 7G-TRONIC, o cutie de viteze automată cu 7 trepte. Sistemele high-tech care echipează maşina sunt pe măsura dorinţelor celui mar cârcotaş şofer, precum sistem de tracţiune integrală controlat electronic, suspensie pneumatică AIRMATIC DC, precum şi întreaga gamă de inovaţii de inginerie inteligentă pentru stabilitate, frânare, controlul tracţiunii, antiderapaj, sau protecţie la ciocnire.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1152 :: 22.09MB